Razvoj igralske opreme

Razvoj

Včasih so ljudje raje igrali na konzolah, saj so bili računalniki predragi. Igrali so na controllerjih katere pa so sestavljali le gumbi in niso bili preveč dobri: 
Moderne konzole so izdelovale znamke Nintendo, Sony Playstation, SEGA in Microsoftov Xbox. Ob prihodu konzol Xbox 360 in Ps3 so računalniki postali bolj pupolarni. Ob prihodu dobe računalnikov pa se je razvila tudi gaming oprema, ki so jo izdelovale znamke kot Razer, Logitech, HyperX, Corsair in razne računalniške znamke npr. Asus ali hp. Naslednje konzole so bile Ps4, Xbox one, Nintendo wii U in Nintendo switch. Ob prihodu teh konzol pa se je razvijala tudi njihova oprema. Začeli so uporabljati slušalke, modded controlerje (SCUF, Battle Beaver) in začeli razmišljati o boljšem “performance”. Tako imenovani gaming setupi so izgledali tako:
Ob letoma 2016/2017 pa je pc zavzel gaming, saj si za podobno ceno dobil boljsi sistem in kompatibilnost.

Računalniška oprema in dodatki

 

Premišljeno izbrana dodatna oprema, prilagojena vašim potrebam in navadam, lahko spremeni povprečno uporabniško izkušnjo v presežno. Izjemno raznolika ponudba računalniških dodatkov in opreme, ki jo najdete pri nas, omogoča, da lahko vsakdo  poišče izdelek, ki se povsem prilega njegovim zahtevam, tako glede cene kot zmogljivosti.

Ponujamo vam najrazličnejše računalniške miške in tipkovnice, od kabelskih do brezžičnih; naši izdelki so namenjeni tako manj zahtevnim uporabnikom kot tistim, katerih delovne zadolžitve so neločljivo prepletene z uporabo računalnika, zato potrebujejo trpežne dodatke, ki nudijo tudi dobro oporo, seveda pa nismo pozabili niti na ljubitelje igranja iger.
Za kakovosten zvok pri poslušanju glasbe in drugih dejavnostih bodo poskrbeli računalniški zvočniki iz ponudbe, med katerimi boste našli tudi manjše, prenosne. Avdio izkušnjo lahko nadgradijo kakovostne slušalke in mikrofoni, naše spletne kamere pa poskrbijo za vašo boljšo vidnost, in to dobesedno, saj zagotavljajo izjemno jasno sliko, zato lahko z njihovo pomočjo brez težav sodelujete tudi na pomembnih sestankih s poslovnimi partnerji iz drugih krajev oziroma držav, seveda pa so primerne tudi za manj formalno rabo.

Pomanjkanje prostora na disku? Zunanji diski so enostavna in cenovno ugodna rešitev, vrhunska kakovost izdelkov, med katerimi lahko izbirate, pa zagotavlja popolno varnost shranjenih podatkov. Zelo praktični so tudi USB ključki različnih kapacitet, na voljo pa so vam tudi drugi mediji (CD, DVD) za shranjevanje različnih vsebin.

Obilico ustvarjalnih možnosti vam ponujajo grafične tablice za risanje z miško ali s posebnim pisalom, čitalci kartic pa vam omogočajo enostavno branje podatkov,  zato so kljub svoji majhnosti izjemno praktičen dodatek. Obilico praktičnosti zagotavljajo tudi pretvorniki in adapterji ter priključni kabli, ki vas lahko rešijo iz marsikatere zagate. Pozabili nismo niti na dodatke, ki omogočajo brez-prekinitvnena napajanja (pa tudi prenapetostne zaščite), kar poskrbi za maksimalno varnost vašega dela oziroma podatkov, posebna čistila pa vam omogočajo varno in nežno, obenem pa temeljito čiščenje računalniške opreme.